Unul dintre restaurantele din Arad, deschise în acest an, este și cel de la SEP Hotel (Restaurant SEP) de pe strada Ștefan Tenețchi nr. 37 (centura care străbate cartierul Gai, în apropiere de Zona Industrială Vest).
Este un restaurant unde puteți găsi atât meniul zilei, zilnic între orele 12:00 – 16:00, cât și alte preparate. După ora 16:00 servirea se face „a la carte”, restaurantul fiind deschis până la orele 22:00. În momentul de față se fac livrări în Zona Industrială Vest și în cartierul Gai.

Meniul zilei se găsește la prețul de 35 de lei și este unul diversificat. De exemplu, poate include fasole uscată cu afumătură și ceafă de porc la grătar cu orez și salată sau aripioare de pui picante cu cartofi aurii. Totodată poate să includă ciorbă bihoreană cu mici de porc cu cartofi prăjiți și muștar sau paste quatro formaggi. Mai este supă de mazăre cu găluște de făină, supă de roșii cu cârnați, ciorbă de varsă dulce cu carne de porc, chiftele cu sos de roșii și cuș-cuș, tocăniță de porc cu cartofi piure și multe alte preparate. Meniul este diferit în fiecare zi.
De asemenea, zilnic se găsește stinco de porc, aromat la cuptor și file de șalău și legume la grătar.
Astfel, meniul zilei se servește de luni până vineri între orele 12:00 – 16:00, la un preț decent, fără să se facă rabat de la calitate. Totodată, până la ora 22.00 sunt așteptați cei care doresc preparate speciale. De asemenea, se pot comanda platoruri sau diferite preparate pentru evenimente.
Informații la telefon: 0771133144 sau pe pagina de Facebook Restaurant SEP






Nici un comentariu! Adaugă tu primul.