Renumitul bucătar Nelu Igreț, cel mai în vârstă în domeniu din această zonă a țării, este unul dintre patronii restaurantului Picasso (strada Decebal, nr.22) din Arad. Alături de el este și Luminița Drăgan, o „artistă” în lumea patriseriei.
Acesta ne mărturisește că restaurantul va porni la drum cu un nou concept, în ideea de a oferi clientelei bucuria de a savura o mâncare carea îi crește valoarea când este servită de către un personal profesionist, într-o locație elegantă, primitoare, și care oferă senzoriala plăcere „de a merge la restaurant”.

„Restaurantul Picasso va face parte din restaurantele distincte care focusează performante în servire, calitate și aspectul ireproșabil al produsului solicitat de client. Conceptul este destul de simplu, și se adresează unui segment de clientelă mai sofisticată, care știe sa facă diferența dintre BIRT și RESTAURANT, și care este la curent cu fructele de mare, cu peștele, cu carnea de vită, de vânat, de curcan, și alte specialități din gastronomia internațională. Din acest concept nu a lipsit eleganța localului cu iz parizian, candelabre imense și mobilier sculptat. Vesela cu caracter aristocratic face parte din calitățile localului. Locația este la dispoziția clientelei, pentru evenimente, onomastici, întruniri, serate și alte ocazii cu precădere între orele 18-22:30, dar dacă sunt cerințe se rezervă și în alt interval orar”, a declarat Nelu Igreț.
Arădeanul Nelu Igreț a început să prindă drag de bucătărie după ce a gătit pe litoralul românesc. A urmat apoi Coasta de Azur, Juan le Pin, St.Tropez, Paris, Amsterdam, Saarburg, Casablanca, Tanger, Cairo, Alexandria, Corsica, Bucureşti, Predeal, Belgia, Arad. În ultimii ani a gătit într-un restaurant din Viena.
Informații la telefon: 0040-357424484.
Nici un comentariu! Adaugă tu primul.